Begrænset tilbud - op til 35% rabat

Persondata Politik

HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Når du handler i en online butik, vores eller en anden, efterlader du oplysninger om dig selv. Hvor bor du, hvilken e-mail-adresse du har, og hvad du køber. Her beskriver vi, hvordan vi håndterer dine persondata.

Grundlaget for alt, hvad vi gør, er at behandle vores kunder, som vi selv selv vil blive behandlet, altid. Dette gælder også hvad angår information.

Vi håber du føler dig tryg med, vores behandling af dine persondata og ønsker at fortsætte med at handle hos os.

GDPR - DINE RETTIGHEDER

General Data Protection Regulation er en EU-forordning, der regulerer, hvordan vi kan behandle persondata. Den erstatter PDL (Persondataloven) fra 25. maj 2018.

Du kan læse mere om loven og dine rettigheder på datainspektionens hjemmeside.

SAMMENFATNING AF VORES INFORMATIONSFORVALTNING

Vi samler så lidt information som muligt. De oplysninger, vi indsamler, er de oplysninger, der er nødvendige for at opfylde vores forpligtelse over for dig og for at gøre det muligt for dig at opfylde din forpligtelse over for os (dvs. betale for din ordre).

Hvis du vil bestille med faktura, skal vores partner Klarna have dit personnummer. Først da kan du få dine varer sendt hjem via faktura.

Når du betaler med kort, skal du angive dit kreditkortnummer. Det går via en sikker server og Klarna eller Stripe håndterer kortbetalinger for os.

Vi skal også vide, hvilke produkter du bestiller, og vi har brug for din e-mail-adresse og telefonnummer for at kunne kontakte dig med leveringsbesked, ændret information mm.

HVORDAN BRUGER VI DISSE OPLYSNINGER?

Vi bruger oplysningerne til at sende din ordre. Vi bruger din e-mail-adresse til at sende dig oplysninger, hvis du har bedt om det. Hvis du ikke længere ønsker information fra os, kan du nemt annullere et nyhedsbrev via et link i nyheds-e-mailen og du vil aldrig blive kontaktet af os igen.

HVORFOR GEMMER VI OPLYSNINGER

Vi gemmer oplysninger af regnskabsårsager. Vi skal kunne rapportere grundlaget for skattemyndighederne.

FÅ FJERNET DINE OPLYSNINGER FRA VORES DATABASE

De oplysninger, vi gemmer, er kun tilgængelige som grundlag for den finansielle transaktion og bevares af juridiske grunde og kan derfor ikke slettes.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@thenaplab.dk

HVILKE SYSTEMER ER DINE OPLYSNINGER I?

Når du handler hos os, går din ordre gennem flere trin for at gøre det muligt for os at behandle og sende dine varer til dig.

Vi arbejder med følgende systemer/leverandører og dine oplysninger bliver muligvis behandlet af nogle af disse.

  • Shopify - vores webshop løsning
  • PayPal - hvis du betaler med PayPal
  • Klarna - hvis du betaler med Klarna
  • Stripe - hvis du betaler med kort gennem Stripe.
  • Fortnox - vores regnskabssystem

DATABESKYTTELSESANSVAR HOS NAP LAB AB

Vores administrerende direktør er ansvarlig for databeskyttelse og er ansvarlig for at sikre, at alle medarbejdere er opmærksomme på, hvordan vi behandler information. Hvis du vil kontakte vores databeskyttelsesansvarlig, kan du sende en mail til: info@thenaplab.dk

COOKIES

Vi bruger cookies. Vi gør dette for at kunne gemme dine varer i din indkøbskurv.

Vi bruger også Googles tjenester "Google Analytics" og "Google Remarketing". Disse tjenester bruger også cookies. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for dig.

INFORMATION TIL ANDRE AKTØRER

Vi overgiver aldrig dine oplysninger til andre (undtagen de ovennævnte hvor det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelse over for dig).

Undtagelser foretages, hvis vi af en eller anden grund er tvunget af lov eller domstolsafgørelse.

DINE RETTIGHEDER

Du har flere rettigheder med GDPR. Vi har altid respekteret vores kunder, så for os spiller det ikke så stor en rolle, bortset fra at det nu er lovkrav.

Du har ret til at blive glemt/slettet.

Du har ret til fakturauddrag.

Du har ret til at få oplysninger rettet.

Du har ret til dataportabilitet.

Du har ret til at inddrage dit samtykke til behandling af data.

Du har ret til at indsende klager vedrørende behandling af personoplysninger til Datatilsynet.
Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

INDKØBSKURV

Din kurv er tom
Shop nu