Begrænset tilbud - op til 35% rabat

Betalning, Fragt og Retur

LEVERING

Gratis forsendelse på alle ordrer. Leveringstiden er 2-4 hverdage. Alle ordrer leveres med Bring.

BETALNING

- Kreditkortbetaling

Stripe Payments, der er en af de største udbydere af betalingstjenester i verden, håndterer alle kortbetalinger på vores hjemmeside sikkert. Du kan betale med VISA, Mastercard og American Express.

- Klarna faktura
For at betale med faktura skal du vælge betalingsindstillingen Betal senere. Der er ingen ekstra omkostninger forbundet med dette. Når du trykker på Betal senere føres du til Klarna Checkout, hvor du udfylder de anmode informationer og bekræfter din ordre.

Opdel betalingen med Klarna
Du kan også vælge at betale over tid med Klarna. Vælg betalingsmulighed "Del den op". Når du trykker på Del den op føres du til Klarna Checkout, hvor du vil se omkostninger forbundet med denne indstilling og bekræfter din ordre.

Hvis du vælger at betale med kort, trækkes pengene straks, og du får derefter pengene tilbage, hvis du vælger at returnere. Hvis du vælger at betale via Klarna Faktura, modtager du en faktura, når vi har sendt din dyne. Den udløber som regel inden for ca. 14 dage. I nogle tilfælde kan du også sætte din faktura på pause på Klarna.

 

RETUR OG BYTNING

Vi følger loven om fortrydelsesret, og du har naturligvis 14 dage til at annullere din ordre.
Vi refunderer dine penge så snart dynen kommer retur til os, med et fradrag på 249 kr. for forsendelse og returhåndtering.
Da vores produkter kræver god hygiejne, gælder dette kun for ubrudt emballage.

Hvis plastemballagen, som dynen er i, åbnes, er vi nødt til at opkræve et gebyr for at tage dynen tilbage, undersøge den og muligvis gendanne den til brugbar tilstand eller kassere den.
Hvis plastemballagen er brudt, opkræver vi et gebyr på 499 kr. for at tage varen retur.
De dyner, der er gendannet til brugbar tilstand, donerer vi til behandlingssteder og andre instanser, samt individer der har stort behov.

Hvis du vil returnere dynen eller har spørgsmål så skriv venligst til: info@thenaplab.dk

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

INDKØBSKURV

Din kurv er tom
Shop nu