Som et blidt knus

Nøjagtig som navnet antyder, så er en tyngdedyne en ekstra tung dyne. Undersøgelser har vist, at dynens vægt kan give en øget tryghedsfølelse, og frigøre hormoner der reducerer stress. Det kan give en dybere søvn og bedre helbred.

 

Hvordan fungerer det?

Vores tyngdedyne bygger på princippet ”Deep Touch Pressure Stimulation”, en velkendt terapeutisk metode som stimulerer forskellige trykpunkter på kroppen. Resultatet er reduceret kortisol-niveau og forøget serotonin-produktion, hvilket sænker puls og blodtryk.

 

Flere fordele

Ud over reduceret stress og en dybere søvn så har brugere af tyngdedynen rapporteret fordele som en bedre vejrtrækning, øget tryghedsfølelse, mere energi, reduceret snorken og reduceret angst. Også tøjet du sover i, kan have en indflydelse på, hvordan du sover. Hvis du skulle være interesseret i at optimere din søvn yderligere, kan du gå i seng iført recovery sleepwear.

 

Vil du vide mere?

Nedenfor har vi samlet en liste over nogle af de mange undersøgelser, som vi har anvendt under udviklingen af The NAP Lab Tyngdedyne. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, kan du sende os en e-mail på info@thenaplab.dk

 

Undersøgelserne nedenfor er eksterne links:

Epidemiology of Insomnia: a Longitudinal Study in a UK Population

The Science Behind Weighted Blankets As A Treatment For ADHD

The Effects of Sleep Deprivation on Your Body

Exploring the Safety and Therapeutic Effects of Deep Pressure Stimulation Using a Weighted Blanket

Positive Effects of a Weighted Blanket on Insomnia

Varekurv

Din varekurv er tom

Køb nu