Tyngdedyner kan hjælpe dig med at opnå en bedre søvn

En tyngdedyne er nøjagtigt hvad den kaldes – en ekstra tung dyne. Der er mange gode grunde til, at så mange er begyndt at bruge tyngdedyner og tyngdetæpper. Fælles for de fleste er dog, at tyngdedynen fungerer som en hjælp mod søvnforstyrrelser. Det kan for eksempel være problemer med at falde i søvn, konstant opvågnen eller tidlig opvågnen.

Over 90% af dem, der bruger en tyngdedyne fra NAP Lab, siger, at deres søvn er forbedret. I mange tilfælde er deres søvnproblemer faktisk forsvundet fuldstændigt. At sove med en tyngdedyne er blevet sammenlignet med følelsen af ​​et blødt kram. Den ekstra tunge vægt over kroppen skaber en følelse af sikkerhed og lindrer angst.

 

Hvordan fungerer en tyngdedyne?

Tyngdedyner har længe været brugt som hjælp til søvnproblemer og koncentrationsbesvær, hovedsageligt inden for børnepsykiatri. Undersøgelser har vist, at tyngdetæpper kan reducere kroppens produktion af stresshormoner såvel som stimulere produktionen af ​​lykkehormoner som oxytocin og serotonin. Du kan finde referencer til videnskabelige studier længst nede på siden.

Princippet, som vores tyngdedyner er baseret på, kaldes Deep Touch Pressure Stimulation (DTPS). DTPS er en velkendt terapeutisk metode, der stimulerer forskellige trykpunkter på kroppen ved hjælp af vægt. Dette resulterer igen i lavere puls og sænket blodtryk.

 

Flere fordele ved at sove med en tyngdedyne

De fordele, du kan opleve med en tyngdedyne eller et tyngdetæppe, varierer meget fra person til person. Udover en dybere og mere regelmæssig søvn kan NAP Lab-brugere også rapportere alt fra jævnere vejrtrækning og reduceret snorken til øget sikkerhed, mere energi og reduceret angst. Med en tyngdedyne er det også nemmere for din krop at følge de naturlige søvnfaser: vågen, døsig, let søvn, dyb søvn og drømmefasen (også kaldet REM-søvn).

Sig farvel til søvnløshed, og få en dyb og regelmæssig søvn med en vægte dyne fra NAP Lab.

 

Vil du vide mere om tyngdedyner og deres positive egenskaber?

Der er udført meget forskning om tyngdedyner, og hvordan de kan hjælpe søvnforstyrrelser. Nedenfor viser vi nogle af de undersøgelser, der har dannet grundlaget for os, da vi udviklede NAP Labs populære tyngdedyne. Hvis du har spørgsmål vedrørende tyngdetæpper, tyngdedyner og andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på vores e-mail-adresse: info@thenaplab.dk

Undersøgelserne nedenfor er eksterne links (kun engelsk):

Epidemiology of Insomnia: a Longitudinal Study in a UK Population

The Science Behind Weighted Blankets As A Treatment For ADHD

The Effects of Sleep Deprivation on Your Body

Exploring the Safety and Therapeutic Effects of Deep Pressure Stimulation Using a Weighted Blanket

Positive Effects of a Weighted Blanket on Insomnia

Varekurv

Din varekurv er tom

Køb nu